FAQ

Zijn de creaties wel veilig?

Onze speenkoorden en bijtspeeltjes worden enkel gemaakt met kralen die voedselveilig zijn en gekeurd voor de Europese markt. Ze worden enkel aangekocht bij erkende groothandels. Dit wil zeggen dat ik hierbij enkel werk met siliconen kralen vrij van giftige stoffen en houten kralen van onbehandeld beukenhout. Bovendien volgden ik een veiligheidscursus, zodat ik weet aan welke veiligheidseisen creaties voor baby’s en kleine kindjes moeten voldoen.

Zijn de producten makkelijk in onderhoud?

Siliconen kralen hebben de eigenschap om stofjes aan te trekken. Maar je kan ze makkelijk schoonmaken aan de hand van een klein beetje (lauw) water.
Een vochtig doekje zonder parfum werkt ook prima!
Nadien goed aan de lucht laten drogen.

De houten onderdelen kan je gemakkelijk onderhouden door ze regelmatig voorzichtig in te smeren met een druppeltje natuurlijke olie (bv. kokosolie). De olie even laten intrekken en het is weer als nieuw. Liefst geen water, dat gaat het hout sneller beschadigen.

Hoe kan ik een product zelf samen stellen?

Wil je een bepaald product in thema van het geboortekaartje of kinderkamer? Stuur me dan een mailtje of laat het achter in het contactformulier. 

Wil je een gepersonaliseerd item uit onze webshop? Laat dit dan achter in de opmerkingen bij het bestellen. 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Bestellingen kunnen zeker worden afgehaald na dat ik contact heb opgenomen voor een afspraak te maken om deze op te halen. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Kijk zeker in de algemene voorwaarden voor meer info of neem contact met me op.

Kan ik een factuur ontvangen?

Elke bestelling heeft een factuur en die stuur ik via mail. Zorg er zeker voor dat alle factuurgegevens ingevuld zijn of in de opmerkingen staan. 

Wat is de levertijd?

Na dat je de bestelling hebt geplaatst en ik het geld heb ontvangen zorg ik ervoor dat ik materialen nog eventueel bijbestel. Afhankelijk daarvan kan het 3 tot 6 werkdagen duren in uitzonderlijke gevallen 10 werkdagen, voor ik het verstuur via de post. Duurt het langer dan 6 werkdagen dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht.
Hou hier zeker rekening mee bij het plaatsen van je bestelling!
Wil je toch een meer accurate inschatting dan kan je me altijd contacteren. 

 

 

Terug naar blog